Att publicera artiklar i artikelkataloger

Att publicera artiklar i artikelkataloger är lämpligt för den som vill synas på nätet. Att synas på nätet är otroligt viktigt om du har ett företag eller en internetbaserad shop. I dagsläget vänder sig de flesta människor till Internet när de är i behov av något, oavsett om de vill veta vilket företag som är bäst på VVS i deras kommun eller om de vill köpa en hårsnodd. Därför har du ingenting att förlora på att publicera artiklar i artikelkataloger om ditt företag. Tvärtom höjer det din hemsidas trovärdighet bland sökmotorer och får fler personer att hitta precis dit de ska.

Om du vill publicera en artikel på artikelkatalog.nu går du till väga på så sätt att du ber en duktig skribent skriva artikeln, om du inte redan har en artikel eller vill skriva den själv. Därefter så skickar du in den till artikelkatalogens hemsida. Det finns aldrig någon garanti för dig att bli publicerad i en artikelkatalog då detta oftast är en gratistjänst eller en väldigt billig tjänst. När du publicerar artiklar i artikelkataloger kan det finnas vissa regler som du måste följa, dessa kan bland annat vara att du måste utforma dig på ett visst sätt eller bygga artikeln runt något som passar artikelkatalogen.

Fungerar artikelkataloger? Tja, det beror på vad du förväntar dig för resultat från artikelkataloger. Det finns vissa bra artikelkataloger som kan ge din hemsida en del besökare och det finns även vissa artikelkataloger som kan ge din hemsida länkkraft och förbättra din hemsidas position i sökmotorer. Det gäller dock att vara försiktig när man använder artikelkataloger eftersom många kan vara direkt skadliga för din hemsida. Tänk också på att vara försiktig med länkning från sådana sidor så att du inte använder för många länkar med viktiga nyckelord som ankartexter.